+36 (30) 2 248 091

Pápa - Eladó Telek

Alapterület
52 m2
Irányár
14.200.000 Ft
Hirdetés azonosító
314130

Leírás

Eladó Pápán a kedvelt Öreg hegyben 1987 m2-es zártkerti telek, rajta lévő
Könnyűszerkezetes kis házzal.

Az ingatlan többnyire aszfalt úton közelíthető meg, csak egy kis szakaszon kell jó minőségű murvás, illetve földúton közlekedni. A telekre bejárási lehetőség megoldott gépjárművek számára két oldalról is, mivel egy sarki telek.
A terület művelési ág alól kivont!

Az ingatlanon egy 52m2-es könnyűszerkezetes, szigetelt épület áll. Belső elrendezése szerint 1 szoba, 1 konyha étkezővel, fürdőszoba+ wc, és egy kis előtérből áll. Befejezésre szorul, de kis ráfordítással lakhatóvá lehet tenni. Közművek közül villamos áram bevezetve, a vízellátás vezetékes, vízhálózat, kiépítve a házban is. Az öntözést ásott kút biztosítja, 300 m-es öntöző rendszerrel. A közmű világítás telken belül, földkábellel az épület előtti elosztóig, és minden helyiségben külön relével. Az udvaron, telken 6,5 m3 erősített falú, üvegszálas derítővel megoldott a szennyvíz elvezetése, gyűjtése. Az utcában több ingatlanban is életvitelszerűen laknak.

A telek teljesen körbekerített, gondozott, füves, melyen gyümölcsfák is találhatók. Veteményezési és konyhakert kialakítására van lehetőség. Nyári baráti beszélgetések, grillezésekhez kialakítható térrel rendelkezik.
Több melléképület és betonos garázs is található a telken.

Kiváló lehetőség természetkedvelők számára, akik el akarnak menekülni a város zajától, valamint pihenni, kikapcsolódni, kertészkedni szeretnének.
Közelben buszmegálló, könnyen be lehet jutni a városba.

Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan kérem keressen, hogy megtudjam mutatni.
Irányár: 14,200.000-Ft
06 30/ 333 5131 , Eigner Mária
Ügyfélbarát Ingatlan iroda Pápa

Kapcsolati adatok

Eigner Mária

Eigner Mária

Értékesítő

+36-30-333 5131

eignerm03@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok