+36 (30) 2 248 091

Pápa - Eladó Telek

Alapterület
1.978 m2
Irányár
8.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
309762

Leírás

Eladó Pápán a kedvelt Törzsökhegyben 1978 m2-es zártkerti telek.

Az ingatlan többnyire aszfalt úton közelíthető meg, csak egy kis szakaszon kell jó minőségű murvás úton közlekedni. A telekre bejárási lehetőség megoldott, a gépjárművek számára gyeptéglával kirakott út vezet a lemez falazatú garázshoz.
Az ingatlanon egy 46 m2-es tégla falazatú épület áll. Belső elrendezése szerint felújításra szorul, de kis ráfordítással lakhatóvá lehet tenni. Közművek közül villamos áram bevezetve, a vízellátást és az öntözést fúrt kút biztosítja. A közmű világítása telken belül, közvetlen az kis ház előtt. Az utcában több ingatlanban is életvitelszerűen laknak.

A telek teljesen körbekerített, gondozott, amelyen jól termő gyümölcsfák, valamint örökzöldek ( császárfa, fenyő) és virágok is találhatóak. Veteményezési és konyhakert kialakítására van lehetőség. Nyári baráti beszélgetések, grillezésekhez térkövezett, fedett kiülő került kialakításra.

Kiváló lehetőség természetkedvelők számára, akik el akarnak menekülni a város zajától, valamint pihenni, kikapcsolódni, kertészkedni szeretnének.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem keressen a 30/224-8091 telefonszámon.
Máté Henriette
Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

Kapcsolati adatok

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

+36-30-2 248 091

mate.henriette@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok