+36 (30) 2 248 091

Pápa - Eladó Lakás

Alapterület
61 m2
Irányár
27.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
312771

Leírás

Pápa belvárosában Deák Ferenc utcában eladó felújított 61 m2-es klimatizált lakás.

Helységei 2 szoba, 1 félszoba, előszoba, konyha, fürdő, WC, folyosó.

Az ingatlan helységeinek elosztása nagyon praktikus. Az előszobába belépve balra a konyha nyílik, melynek ablaka a kinti folyósóra néz, így a szellőztetés könnyen megoldható. A konyhával szemben az előszobának a jobboldalán található egy félszoba, mely kis átalakítással akár étkezővé alakítható. A folyósó végén egymás mellett a két világos szoba, melyek külön bejáratúak, de átjárhatóság is van köztük. A baloldali szoba mellett a fürdőszoba, előtte külön helységben a WC.

A lakás fűtése házközponti, illetve klímával is fűthető. A főzés és sütés elektromos tűzhelyen lehetséges. Villanyóra 25A erősségű.

Nyílászárók műanyagok, redőnyösek és szúnyoghálóval is ellátottak.

Közös költség 25.400,- melybe beletartozik a fűtés, melegvíz felmelegítése, szemétdíj, közös képviselő díjazása, takarítás és a ház biztosítása is. A központi kazán cseréje az elmúlt évben valósult meg, ennek költségéhez havonta 7.700,- a plusz hozzájárulás.

A földszinten külön tároló és közös tároló is tartozik a lakáshoz.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem keressen a 30/224-8091 telefonszámon. További ingatlanjaink ugyfelbaratingatlan.hu oldalon megtekinthetők.
Máté Henriette
Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

Kapcsolati adatok

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

+36-30-2 248 091

mate.henriette@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok