+36 (30) 2 248 091

Pápa - Eladó Ház

Alapterület
456 m2
Irányár
99.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
320190

Leírás

Eladó ingatlan Pápán, a Huszár lakótelepen!

Eladásra kínálunk egy kivételes lehetőséget jelentő ingatlant Pápa város központjától mindössze 1 km-re, a Huszár lakótelep 9. szám alatt. Az ingatlan könnyen megközelíthető szilárd burkolatú úton, és a környezetében társasházak, intézményi és kereskedelmi szolgáltatók találhatóak.

Az ingatlan főbb jellemzői:

Helyszín: Pápa, Huszár lakótelep 9.
Telekméret: 595 m² (hrsz: 3906/26)
Az épület bruttó méretei 10,5 x 43,5 méter (456,75m2)
Lakások száma: jelenlegi kialakítás szerint 7 db lakás
Közlekedés: 300 méteren belül buszmegálló, 2 km-re vasúti megálló
Közművek: önálló közmű bekötések (jelenleg leszerelt mérőórákkal)
Állapot és felújítási lehetőségek: Az épület több mint 20 éve használaton kívül áll és az ingatlanban jelenleg nincs elérhető fűtés.

Ez az ingatlan kiváló lehetőséget kínál befektetőknek és vállalkozóknak, akik hajlandóak a szükséges felújításokra, hogy újraéleszthessék ezt a kiváló elhelyezkedésű épületet. Az ingatlan új közműórákkal és megfelelő felújítással jelentős értéknövekedési potenciált rejt magában.

Elhelyezkedés: A Huszár lakótelep központi elhelyezkedésének köszönhetően minden fontos szolgáltatás és intézmény könnyen elérhető. A helyi közlekedés kiváló, a buszmegálló mindössze 300 méterre, a vasúti megálló pedig 2 km-re található, így az ingatlan tökéletes választás mindazok számára, akik értékelik a jó megközelíthetőséget és a városi élet kényelmét.

Befektetők jelentkezését várjuk (akár a jelenlegi tulajdonossal közösen), akik felújítják és hasznosítják az ingatlant, kihasználva annak remek elhelyezkedését és lehetőségeit.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és tekintse meg személyesen ezt a felújításra váró ingatlant, amelyben hatalmas potenciál rejlik!

Kapcsolati adatok

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

+36-30-2 248 091

mate.henriette@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok