+36 (30) 2 248 091

Pápa - Eladó Ház

Alapterület
98 m2
Irányár
67.800.000 Ft
Hirdetés azonosító
307871

Leírás

Pápán eladó Erzsébetváros részen található újszerű családi ház!

Az ingatlan 2007-ben épült. Szerkezeti falai 30-as POROTHERM falazó elemekből épült,( külső hőszigeteléssel ellátva), födém szerkezete hőszigeteléssel ellátott vb. födém készül . Tető szerkezete fa szerkezetű nyeregtető, fedése cserép héjalással. Nyílászárók műanyagok. A lakóépület fűtését a gázcirko kazán biztosítja, nappaliban padlófűtéssel, többi helyiségben radiátor hőleadókkal. A nappaliban vízteres kandalló áll, amely független kémény építésű és a fűtés rendszere rákötve, így a fűtés nagyon gazdaságos.

Helyiségei: konyha - nappali - étkező, 3 hálószoba, fürdő, gardrób, előszoba, háztartási helyiség, kamra 2 WC.

Az épület két részre oszlik. Az előtérből jobbra fordulva juthatunk egy nagy térbe, mely a konyhát, az étkezőt és a nappalit foglalja magában. Ezek a napközbeni tartózkodásra és a vendégfogadás terei. Előszobából balra fordulva a hálórészbe jutunk. Egy gardrób-közlekedőből nyílik három szoba, a fürdőszoba és a háztartási helység.

A telek mérete 859 m2. Engedélyezett beépíthetősége 30 %, jelenlegi beépítettsége 17 %, így lehetőség van még akár további garázs építésére. Adottsága, tájolása szerencsés délnyugati tájolású tornác, északnyugatra néző szobákkal.

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem keressen és tekintsük meg együtt ezt a kiváló adottságú ingatlant!

Máté Henriette 30/224-8091
Ügyfélbarát Ingatlan Iroda Pápa, Fő tér 28.

Irodánk hitel, CSOK ügyintézésben INGYENES segítséget nyújt, több éves hitelezési gyakorlattal, egyedi kamatkedvezményekkel, banki háttér támogatásokkal!




Kapcsolati adatok

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

+36-30-2 248 091

mate.henriette@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok