+36 (30) 2 248 091

Pápa - Eladó Ház

Alapterület
200 m2
Irányár
130.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
288043

Eladásra kínálom Pápán Esterházy úton lévő impozáns villát!

Leírás

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda pápai irodája eladásra kínálja Pápa legpantinánsabb, villákkal övezet utcájában az Esterházy úton található 200 m2-es hangulatos, barokk stílusú villát.

A villa 2 külön bejárattal rendelkező lakrészből áll, amely kis ráfordítással akár újra egybenyitható. A XX. század elején amikor az épület épült, egy igen előkelő, és nagyúri család számára készült szépen gondozott kerttel.

Nappali + 5 szoba, konyha, 2 fürdőszoba, 2 WC, fedett terasz helységek került kialakításra. Az ingatlan alatt 100 m2-en pince került megépítésre, mely a régi időkben cseléd lakásként és konyhaként szolgált. Fűtése gázkazánnal lakrészenként, külön mérhető gázórával.
Az udvara térköves, 2 beállású garázs és egy fedett szín áll a hátsó részen. Az előkert és a villa mögötti rész dísznövényekkel beültetett, botanikai ritkaságok is találhatók benne.

Az épület alkalmas arra, hogy akár családi házként, vagy panzióként, egy cég nívós irodájaként vagy akár magánklinikaként funkcionáljon.


Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem keressen a 30/224-8091 telefonszámon. Irodánk hitel, CSOK ügyintézésben INGYENES segítséget nyújt, több éves hitelezési gyakorlattal, egyedi kamatkedvezményekkel.
Máté Henriette
Ügyfélbarát Ingatlan Iroda



Kapcsolati adatok

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

+36-30-2 248 091

mate.henriette@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok