+36 (30) 2 248 091

Nyárád - Eladó Ház

Alapterület
111 m2
Irányár
28.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
319946

Leírás

Eladó félkész családi ház Nyárádon!

Eladásra kínálunk egy felújítás alatt álló, félkész családi házat Nyárádon, amely rengeteg lehetőséget rejt magában az új tulajdonos számára. Az ingatlan ideális választás azoknak, akik saját elképzeléseik szerint szeretnék befejezni és kialakítani álmaik otthonát.

A ház főbb jellemzői:

Alapterület: 111 négyzetméter
Telek mérete: 2082 négyzetméter
Szobák száma: 3 egész szoba és 1 fél szoba
Helyiségek: fürdőszoba, WC, konyha, előtér
Felújítás: új ablakok, új radiátoros gázfűtés
Extrák: nagy terasz
Támogatás: a ház alkalmas falusi CSOK felvételére
Leírás:
Ez a tágas, 111 négyzetméteres családi ház nagy potenciállal rendelkezik. Az ingatlanhoz tartozó 2082 négyzetméteres telek bőséges helyet biztosít kertészkedésre, szabadidős tevékenységekre vagy akár további bővítésre.

A házban található három egész szoba és egy fél szoba, így elegendő hely áll rendelkezésre egy nagyobb család számára is. Az új ablakoknak köszönhetően a ház világos és energiatakarékos, míg az új radiátoros gázfűtés biztosítja a megfelelő hőmérsékletet a hidegebb hónapokban.

A nagy terasz kiváló helyszín a pihenésre és családi összejövetelekre. Az előtér, a konyha, a fürdőszoba és a WC is tágasak és jól elrendezettek, ami további kényelmet nyújt a mindennapi életben.

Nyárád egy csendes és barátságos település, amely ideális környezetet biztosít a nyugodt, vidéki élethez, ugyanakkor könnyen elérhető távolságban van a várostól. Ráadásul az ingatlan alkalmas a falusi CSOK felvételére, amely további anyagi segítséget jelenthet a ház befejezéséhez és beköltözéshez.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Hívjon minket és tekintse meg személyesen ezt a remek ingatlant, ahol a saját elképzelései szerint alakíthatja ki új otthonát!

Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:

Telefon: 0630 224 8091
Email: mate.herniette@gmail.com

Várjuk jelentkezését!

Kapcsolati adatok

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

+36-30-2 248 091

mate.henriette@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok