+36 (30) 2 248 091

Marcaltő - Eladó Ház

Alapterület
86 m2
Irányár
25.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
300560

Leírás

Eladó Marcaltőn 65 m2-es felújítás alatt álló FALUSI CSOK-ra is alkalmas családi ház 1156 m2-es telken.
A falu Rába és a Marcal folyó között fekszik a megyehatár közelében, északnyugati határszéle egyben Veszprém és Győr-Moson-Sopron vármegye határszéle is. Könnyen elérhető Pápa és Csorna térsége, a hamarosan elkészülő 4 sávos 83-as úton pedig 15 perc lesz Győr. Mindhárom városban van munkalehetőség. A faluban 8 osztályos általános iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt működik.

Az ingatlan 2 szoba, konyha, fürdő, WC, tároló, előtér helységekből áll. A belső és külső felújítást megkezdődött. Belül új nyílászárók, új elektromos fűtési rendszer, fürdő helység kialakítása, padlózat betonozása már megtörtént. A burkolatok kiválasztása és beépítése már az új tulajdonosra vár. Külsőleg dryvítozás történt meg, külső színezés még hátra van. Az ingatlan bejárata mellett egy 15 m2-es terasz alapjának építése kezdődött, amiből akár még egy szoba is kialakítható.
A ház az utca utolsó telkén áll, megközelíthető az utcáról nyíló, akár teherautóval is bejárható tolókapuval zárt betonozott bejárón keresztül. Az ingatlan mellett egy földút vezet a telek hátsó részére, ahonnan szintén bejárási lehetőség adott.

Irodánk hitel, CSOK ügyintézésben INGYENES segítséget nyújt, több éves hitelezési gyakorlattal, egyedi kamatkedvezményekkel.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem keressen a 30/224-8091 telefonszámon.
Máté Henriette
Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

Kapcsolati adatok

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

Ügyfélbarát Ingatlan Iroda

+36-30-2 248 091

mate.henriette@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok