+36 (30) 2 248 091

Ügyfélbarát hitelügyintézés

Hitelügyintézés PápaÉletünk egyik legnagyobb projektje az otthon vásárlás!  Ennél a kihívásnál a legtöbb esetben az önerőn kívül, hitel felvételre is szükségünk van, amelynél előfordulhat hogy támogatási lehetőségekkel is élhetünk. Ha tudunk róla és kihasználjuk a legjobb lehetőségeket az általában nem a szerencse miatt van, hanem azért mert olyan szakembert választottunk, aki ismeri a lehetőségeket és képes személyre szabot javaslatokat biztosítani. 

  • Otthont vásárolna?
  • Szeretné stresszmentesen fizetni leendő lakásának, családi házának a törlesztő részleteit?
  • Szeretné, ha a több bank közül választhatná ki az Önre szabott legjobb hitellehetőséget, melyek sem a kezdetben nem jelentenek problémát sem hosszú távon nem nehezítik meg az életét?
  • Szeretné ha tudna azokról a lehetőségekről, melyekről a többség lemarad a keveseket pedig szerencsésnek tartják?

Ha a válassza igen, akkor ne keressen tovább! Megtalálta azt az ügyfélbarát szolgáltatót, aki mindig tájékozott a legújabb hitellehetőségek és támogatások terén.

Nálunk nincs sorban állás, időpontot egyeztetünk és a megbeszélés alatt nem lesz a sürgető érzés, hogy mennyien állnak még a háta mögött. Nem fogja azt érezni, hogy akivel egyeztet tájékozatlan a hitellehetőségekben és nincs ideje megérteni és tisztán látni az Ön pénzügyi helyzetét!

Vállalkozásunk közel 20 év tapasztalattal rendelkezik a banki hitelek ügyintézésében, melynek fő előnye hogy elfogulatlanul válogathatunk több bank ajánlatából, valós időben! Számunkra kiemelten fontos az Ön elégedettsége rövid és hosszú távon egyaránt, ezért

Személyre szabott ajánlatokat adunk, melyeknél gondot fordítunk arra, hogy érhetőtek legyenek a lehetőségek és a feltételek egyaránt, és az apróbetűs részek se maradjanak figyelmen kívül!

A papírokat a legaprólékosabban segítünk összeállítani és haladéktalanul leadjuk a kiválasztott pénzintézetnek. Nem kell hosszú napokat várni a hitel bírálatra, nincsenek fennakadások, melyek létezéséről is csak akkor derül fény, ha már utalni kellene a banknak…

Amennyiben szeretné biztonságosan intézni hitel ügyeit, korrekt és ügyfélbarát hitelügyintézővel, kérem keressen bennünket bizalommal, megtaláljuk a rövid távon és hosszú távon is élhető megoldást!